Apparaten en accessoires
Gekarameliseerde uiensaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 5min
6 porties
Ingrediënten
Gekarameliseerde uienjam
-
olijfolie2 el
-
uien (ong. 8), in kwarten1200 g
-
bruine suiker100 g
-
droge witte wijn200 g
-
verjus80 g
-
ketjap manis (zoete sojasaus)4 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
witte mosterdzaadjes1 tl
-
zout1 tl
Jus
-
teentjes knoflook2
-
verse tijm enkel de blaadjes4 takjes
-
water350 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)2 - 3 tl
-
bloem1 el
-
rode wijn50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
931 kJ /
222 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
5.3 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
9 recepten
Benelux
Benelux
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min
Mangochutney
1u. 20min
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Pizzadeeg
1u.
Uiensoep
1u.
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen